ŠTA JE 1-SOUND ?

1-SOUND je „Made in USA“ proizvođač profesionalnih zvučnika, sa iskustvom iz audio industrije dugim nekoliko decenija, koji koristi najbolju laboratoriju za razvoj i istraživanje zvuka, iz Veneta u Italiji. Cilj kompanije je da omogući kreativna audio rešenja za potrebe komercijalne audio industrije.

KO JE 1-SOUND ?

1-SOUND je osnovao i napravio Lou Mannarino. Lou radi u audio i muzičkoj industriji preko 40 godina. Počeo je da pravi zvučnike u svojoj 12. godini života, dok je miksovao zvuk na školskim predstavama. Sada se u njegovom portfoliju nalaze imena kao što su: Paul McCartney, Jay-Z, Bon Jovi i Njujorška filharmonija. Dizajnirao je audio sisteme za Metropoliten muzej umetnosti, Linkoln centar umetnosti, Four Season hotele i mnoge druge. Lou je osnivač i kompanije L&M Sound & Light.
1 SOUND je tim talentovanih i iskusnih audio profesionalaca koji doprinose svakom aspektu procesa proizvodnje zvučnika, od dizajna i proizvodnje, do distribucije i implementacije.

GDE JE 1-SOUND ?

Svi 1 SOUND sistemi zvučnika proizvedeni su u SAD, konkretno Monmouth County New Jersey. 1 SOUND koristi najbolje dostupne materijale iz Sjedinjenih Država i Italije. Dok gotovo svi trenutni proizvođači u profesionalnoj audio industriji sada proizvode negde u inostranstvu, proizvodnja u SAD daje 1 SOUND prednosti brze obrade, kontrole nad lancem nabavke i ponosa što je izgrađen u SAD.

ZAŠTO JE 1-SOUND ?

1 SOUND donosi 40 godina iskustva ugrađenih u svaki pažljivo napravljen dizajn zvučnika. Cilj 1 SOUND kompanije je da se profesionalna audio industrija unapredi najboljim zvukom i alatima koji su novi na tržištu, donoseći najnoviju tehnologiju za pružanje rešenja sledeće generacije. Proizvodimo koristeći vrhunske materijale sa visoko obučenim osobljem, uz održavanje strogih kriterijuma kontrole kvaliteta. Postoji mnogo kvalitetnih brendova dostupnih širom sveta, međutim samo se nekoliko proizvodi u SAD. SAD je jedno od najvećih tržišta u audio industriji. 1 SOUND veruje u praktičan pristup proizvodnji i skladištenju u SAD, kao i u jedinstvenu individualnu korisničku podršku.