SOUNDOLOGY je kompanija osnovana sa ciljem da donese najbolji mogući kvalitet zvuka na prostore balkanskih zemalja.

SOUNDOLOGY sa sloganom MI DONOSIMO ZVUK, ima tim koji je visoko stručan, sastavljen od iskusnih profesionalaca sa preko 25 godina iskustva u audio industriji. Svaki projekat se detaljno prati od početka, do kraja. U svim fazama obezbeđena je kompletna podrška i pomoć.

SOUNDOLOGY je generalni distributer i uvoznik premijum brendova profesionalnih zvučnika 1-SOUND iz SAD i vrhunskih pojačala RAM Audio iz Španije.

Kompanija SOUNDOLOGY je veoma ponosna što je prepoznata kao blizak partner i glavni distributer jednog od najkvalitetnijih brendova zvučnika na svetu 1-SOUND. Preko nas, svaki kupac 1 SOUND zvučnika će uživati kompletnu premijum podršku i pomoć direktno od proizvođača.

Takođe smo ponosni što nam je jedan od najboljih proizvođača profesionalnih pojačala na svetu, RAM Audio ukazao poverenje i ovlastio nas kao glavnog distributera svojih proizvoda za zemlje Balkana: Srbiju, Crnu Goru, Severnu Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu i Albaniju.

1 SOUND je relativno mlad brend iz SAD, sa sedištem u Monmouth County New Jersey. Osnivač je veteran audio i muzičke industrije Lou Mannarino, sa iskustvom od preko 40 godina. Sarađivao je sa nekim od najvećih muzičkih imena današnjice, kao što su Paul McCartney, Jay-Z, Bon Jovi i sl. Projektovao je kompletne audio sisteme za Njujoršku filharmoniju, Metropoliten muzej umetnosti, Four Season lanac hotela, Linkoln centar umetnosti i mnoge druge. Osnivač je i još jedne kompanije L&M Sound & Light .

1 SOUND zvučnici su Next Generation proizvodi, koji se odlikuju vrhunskim kvalitetom zvuka i izrade.1 SOUND koristi usluge najbolje laboratorije za istraživanje i razvoj zvuka iz Italije. Svi proizvodi su kompletno Made in USA, sa najkvaltetnijim mogućim komponentama i materijalima dostupnim danas.

SVI 1 SOUND proizvodi su IP55 sertifikovani i otporni na slanu vodu. Svaki zvučnik ima specijalni UV premaz, koji ga čini otpornim na uticaj sunčevih zraka. To ih čini idealnim za fiksne instalacije na otvorenom prostoru, oko bazena, na plažama i obali mora, kao i bilo kuda gde je povećana vlažnost i mogućnost od padavina.

1 SOUND zvučnici se fabrički proizvode u crnoj i beloj boji. Postoji i mogućnost posebne porudžbine i izbora kombinacija boja, pa su tako 1 SOUND zvučnici savršeni za sve prostore, posebno za tržne centre, restorane i kafiće, koncertne i sportske dvorane, bioskope, klubove i sl. Vlasnici privatnih rezidencija, koji žele da u svom domu imaju najkvaltetniji mogući zvuk i dizajn, će takođe uživati u 1 SOUND proizvodima.

Još jedna bitna odlika 1 SOUND profesionalnih zvučnika, koja ih odvaja od ostalih brendova, jeste najveća moguća snaga, sa najmanjim dimenzijama kutija na tržištu. To je posebno interesantno profesionalnim muzičarima i profesionalcima iz rental biznisa, koji imaju česte instalacije na više lokacija. Lagana prenosivost i brza instalacija 1 SOUND sistema je prednost koju će profesionalci veoma ceniti.

1 SOUND uz svoje zvučnike preporučuje i obezbeđuje vrhunska pojačala RAM Audio i PowerSoft. Uz sve proizvode ovih proizvođača obezbeđen je softver i preset-i za 1 SOUND zvučnike.

Kompanija RAM Audio je osnovana još davne 1982. godine pod imenom C.E. Studio-2 iz Valensije u Španiji. Primarna delatnost je bila proizvodnja profesionalne audio elektronike, a 1997. godine lansiran je brend RAM Audio, pod kojim je danas kompanija poznata širom sveta.

1998. godine RAM Audio je premijerno prikazao legendarnu BU seriju i od tada, pa sve do današnjeg dana, kompanija razvija i proizvodi neka od najboljih pojačala na svetu.

Ređaju se serije DQL, S, T, RX, V, ZETTA, MDi, XTR, Pi itd. Svaka serija je pronašla svoju primenu u raznim segmentima audio instalacija. Integrisane su i razvijane najnovije tehnologije kao DSP, Ethernet control, AES3, Dante, redundantna napajanja i sl.

RAM Audio ima veoma širok spektar modela, za sve moguće primene, od najjednostavnijih instalacija, pa sve do visoko kvalitetnih pojačala snage čak do 20.000 W.

Kvalitet zvuka i snaga RAM Audio pojačala je neprikosnovena.